Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ωρα για Αναννέωση!

Γεια σας και πάλι... Αύριο με το καλό να υποδεχθούμε τον Οκτώβριο, επιτέλους να μας δροσίσει και να αισθανθούμε το φθινόπωρο στα καλύτερά του!

Αυτό ήταν που μου έδωσε και την έμπνευση να μετατρέψω ένα απλό κουτί απο κοντραπλακέ σε κουτί φύλαξης μικροαντικειμένων για το "δωμάτιο μου"... εκεί οπου χάνομαι με τις ώρες και πειραματίζομαι με μπογιές και πολύχρωμα χαρτιά...

Χρησιμποποίησα 2 ακρυλικά χρώματα, σε τόνους χαλκού και χρυσού, κόλλα UHU για παζλ/ντεκουπαζ, 4 μικρά διακοσμητικά απο μαγαζί με παιδικά παιχνίδια, distress ink του Tim Holtz, ενα μικρο πινέλο και κατεβασα απο το Διαδίκτυο εικόνες με θέμα vintage τα οποια και βρηκα σαν freebies. Η μόνη προετοιμασία που έκανα ήταν να περάσω το κουτί με ένα γυαλόχαρτο και ενα στρώμα sealer νερού (για ξύλινες επιφάνειες), το οποίο και είχα αγοράσει για να φτιάξω ψαροκασσέλες σε βάσεις για μπομπονιέρες βάπτισης του γιου μου!

Το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ και ήταν πολύ ωραίο το χρώμα, αν και την επόμενη φορά θα προτιμήσω σε πιο σκούρες αποχρώσεις!!!!