Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τα γενέθλια του Μίκυ Μάους - Mickey's birthday party

Γεια σας και πάλι, τι κάνετε blog-οφίλοι και φίλες μου; Αν και χωρίς να το καταλάβω ήδη έχει περάσει μήνας και κάτι από την τελευταία μου ανάρτηση, απλά θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια φιλότιμη μου προσπάθεια να φτιάξω την τούρτα του μικρού μου, ο οποίος έκλεισε τα 3 μόλις το Σάββατο. Επειδή αγαπά πολύ τον Μίκυ και την παρέα του, ηθελα κάτι σε Mickey's Clubhouse. Εψαχνα πολύ καιρό στο Διαδίκτυο μέχρι να καταλήξω και βασικά επειδή ήθελα κάτι ζωηρό και πολύχρωμο, κατέληξα στην ζαχαρόπαστα ως επικάλυψη. Χρησιμοποίησα αυτή την συνταγή βήμα βήμα και έφτιαξα και δύο παντεσπάνια, ένα με γεύση βανίλια και ένα με γεύση σοκολάτα και ιδού...



Τα χρώματα είναι όλα της Wilton σε μορφή πάστας και παρόλο που πήγαινα για κόκκινο, μου βγήκε το πιο τέλειο ροζ που έχω δει ποτέ σε γλυκό!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!!

Το κεφάλι του Μίκυ είναι από ζαχαρόπαστα και την έκοψα με πολυ μυτερό μαχαίρι, χρησιμοποιώντας ως template την πρόσκληση που έφτιαξα με το cricut μου και ένα δωρεάν svg από συναδέλφισσα blogo-φιλενάδα.


Το χαρτί είναι μαύρο και κόκκινο κανσόν και το ριγέ δωρεάν digital kit που είχα "κατεβάσει|" πριν από καιρό. Επίσης η γραμματοσειρά είναι δωρεάν, αρκεί να ψάξετε "free mickey mouse font".

Το πάρτυ είχε επιτυχία, όλοι το διασκεδάσαμε, με απόλυτο hit τον μικρό να τρώει την ζαχαρόπαστα στα κρυφά με κάθε ευκαρία πριν κόψω την τούρτα!!!!!




Και τελικά αυτό που μου έμεινε ήταν ότι αν και η πρώτη μου φορά, άξιζε κάθε λεπτό προσπάθειας, μόνο και μόνο που έβλεπα την χαρά στα μάτια του μικρού...

Φιλιά και καλό σας βράδυ....