Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Για όσους αγαπούν το Βιβλίο

Καλημέρα σας...

Με αφορμή την σπουδαία γιορτή της σημερινής ημέρας και λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που τρέφω για τα βιβλία, αποφάσισα να απευθυνθώ σε σας που πλέον ξέρω οτι πάντα με βοηθάτε και στέκεστε στο πλάι μου σε κάθετί σπουδαίο... Έτσι τώρα πάλι απευθύνομαι σε σας και σας παρακαλώ να μας χαρίσετε ένα Βιβλίο! Το Σχολικό Συμβούλιο του Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου Αργολίδας κάνει φιλότιμες προσπάθειες να συγκροτήσει εκ νέου μια Δανειστική Βιβλιοθήκη για τα παιδιά και τους γονείς... Σας παραθέτω και το τηλέφωνο επικοινωνίας: 27520 44141 (ώρες λειτουργίας σχολείου). Επίσης σημαντικό είναι να αναφερθεί οτι σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, η αποστολή των βιβλίων θα γίνεται για Ναύπλιο ΔΩΡΕΑΝ. Το link του Συλλόγου.
Και η ανακοίνωση του Συμβουλίου:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΥΦΙΟΥ

ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!
Παρακαλούμε όποιον διαθέτει βιβλία παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας σε καλή κατάσταση και δεν τα χρειάζεται, να τα χαρίσει στο σχολείο μας, συνδράμοντας έτσι την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε δανειστική βιβλιοθήκη και να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο του λογοτεχνικού βιβλίου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2752044141
Το Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας



Με καλλιτεχνική διάθεση και όρεξη για το καινούριο μίνι που ετοιμάζω, σας αφήνω και σας φιλώ και σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα γλυκά σας σχόλια στην τελευταία ανάρτηση που έκανα με θέμα "Που βρίσκουμε Δύναμη;".  Καλή μέρα να έχουμε και σκέψεις περισυλλογής που αρμόζουν στην Μνήμη της 17 Νοέμβρη....