Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τρύγος αλά Σπιτικά - Vine Harvest made at home!

Άλλο ένα χαλαρό  φθινοπωρινό απόγευμα  Παρασκευής και απλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χαρά που πήραν τα μικρά μου, μαθαίνοντας τι είναι ο τρύγος και από που προέρχεται το κρασί μας... Οι σταφυλιές στον κήπο μας δίνουν τους ταπεινούς τους καρπούς κάθε χρόνο και έτσι αφού ο σύζυγος τα μάζεψε. τα έφερε στο μπαλκόνι πριν μερικές ημέρες και η περιπέτεια άρχισε... 
Ο μούστος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές πεντανόστιμες Ελληνικές και μη συνταγές, εγώ αρκούμαι στα κουλουράκια και στο κρασί!

Καλό Απόγευμα σε όλους... φιλιά

One more easy going autumn Friday afternoon and I just wanted to share the joy my kiddos got from harvesting our garden vines! The grape juice is fantastic, the kids learned all about wine and why harvest is so important and what happens in order to get wine... In Greece there are a lot of different great ways to use grape juice in our cuisine, I stick to the easy stuff...cookies and wine!!!

Have a lovely afternoon....kisses...

2 σχόλια:

  1. Ειρήνη μου σε θαυμάζω τόσο καιρό για την δημιουργικότητα σου και σε ευχαριστώ για όλα τα link και τα βιντεάκια με τις χρήσιμες συμβουλές σου! Ένα μεγάλο μπράβο και στον σύζυγο σου! Καλό Φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφη μου με τιμά αυτό που λες, αλλά δεν αισθάνομαι οτι κάνω κατι περισσοτερο από εσένα και τον καθένα μας...Μαθαίνω καθε μερα μικρα και μεγάλα πράγματα και προσπαθώ με την σειρά μου να επιστρέφω όλα αυτά που μαθαίνω από άλλους ανθρώπους με τον τρόπο που τα κατάλαβα....απλά και ταπεινά...Μάλιστα τα κάνω και ψιλο-μούσκεμα στην πορεία..χαχαχαχα! Σε φιλώ γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ θερμά, warm comments warm the heart xxx!