Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Γλυκό Βιβλιαράλι - Cute Book


Καλημέρα σας, πως περάσατε του Αγίου Βαλεντίνου? Δεν ξέρω αν είστε από αυτούς που γιορτάζουν, η αλήθεια είναι πως προτιμώ να αισθάνομαι έτσι κάθε μέρα με τον σύντροφό μου, συνεπώς δεν είναι μία γιορτή μόνο για τυπικούς λόγους....

Σήμερα τελείωσα ένα μικρό ραφτό βιβλιαράκι, με σχέδια που αγόρασα από την Marion Smith από το www.marionsmithdesigns.com πριν από πολύ πολύ καιρό. Ο τρόπος που η ίδια είχε δέσει το βιβλίο, δεν με είχε ενθουσιάσει ιδιαίτερα και έτσι προτίμησα να το ράψω με τον κλασσικό τρόπο. Κράτησα όλα τα ephemera και μελάνωσα με distress ink ακόμα και το μεταξωτό εξώφυλλο, προσδίδοντας του έτσι μια αίσθηση του φθαρμένου και του παλιού. Τα υλικά που χρησιμοποίησα ήταν από το www.coverboard.gr (σαντουκ βιβλιοδεσίας) και η κόλλα και το mat mediun από το scrapsnpieces της Μυρτώς και το χαρτόνι βιβλιοδεσίας το αγόρασα από τοπικό βιβλιοπωλείο καθώς και τα χοντρά εσώφυλλα...Το αποτέλεσμα με ενθουσίασε και ήδη περιμένω καινούρια μελανια για τον εκτυπωτή για να αρχίσω καινούριο! 

Σας χαιρετώ όλους γλυκά και εύχομαι πάντα η Αγάπη να σας συντροφεύει, με ή χωρίς γιορτές!!!
Ειρήνη


Hello there, how was Valentine's Day for you? I'm the kind of girl that feels it should be a daily thing, so for me it was one more special day with hubby on the go! 

Just finished today another sweet little project that I had purchased of Marion Smith at www.marionsmithdesigns.com and though her binding technique was rather different than mine, I thought I should show you. It was sewn the classic way and used materials I had in my stash from www.coverboard.gr and www.scrapsnpieces.gr. Most of the book has been distressed with Tim Holtz Distress Ink and even applied some on the cover to break down the brightness of the silk. I just can't wait to get my new order of ink for my printer to make some more..

Take care and hope your life is full of love all year round!
Irene

















2 σχόλια:

  1. Υπέροχο Ειρήνη μου υπέροχο!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη μου όποτε σου κάνω επίσκεψη πάντα βρίσκω κάτι πανέμορφο να με περιμένει! Σ' ευχαριστούμε για την έμπνευση. Πέρνα να πάρεις κάτι από μένα.
    http://cardsbychristina.blogspot.gr/2013/03/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστώ θερμά, warm comments warm the heart xxx!